Megrendelhető könyveink

Harle Tamás: Az újságírás mestersége és művészete

Harle Tamás: Az újságírás mestersége és művészete – Új kiadás, frissített tartalommal! 

thumb-konyv2_harle-tamas_az-ujsagiras-mestersege-es-muveszete8900 forint (csak a Kiadóban kapható, megrendelés a kekeuropa@gmail.com email címen)

Oldalak száma: 478
Borító: FLEXI
Súly: 960 gr
ISBN: 9789630841986
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2022
Illusztráció: Fotókkal, ábrákkal, cikkrészletekkel, illusztrációkkal, magyarázatokkal

 

Tartalmi leírás:
Életkép a szomszédból, A kígyó szorítása, A jegyzet egyetlen suhanás – A glossza egy gonoszkodó mitugrász, Tüske böki meg az olvasót, A bulvár olyan, mint a Tízparancsolat. Csak néhány címszó Harle Tamás forradalmian új felfogású könyvéből, amely lebilincselő, letehetetlen és elképesztően informatív. Úgy vezeti végig az olvasót a hírírástól a jegyzettéma kiválasztásán át a „puttonyos” interjúig az újságírás útvesztőin, hogy közben vele együtt egyetlen nagy kalandként éljük át a barangolást a műfajok birodalmában. Néhol izgalmas, akár egy krimi, másutt kacagtatóan könnyed, miközben mindvégig érezzük azt a tudást és elhivatottságot, amely a szerző tollát vezette. A jó interjú olyan, mint a jó szerelmeskedés – írja Harle Tamás. Ami azt illeti, ebbe a könyvbe bele lehet szeretni! „

A könyvről írták:

Miután az újságíróvá válás olyan folyamat, mintha egy amazóniai túlélőtúrán vennél részt aligátorok és piranhák társaságában, könyvből nem lehet megtanulni ezt a szakmát. Ebből mégis.
Murányi András, Nemzeti Sport

A tehetséget a Teremtő adja, a szorgalom elhatározás kérdése, az újságíró-társadalom viszont még tartozott egy ilyen nagyszerű könyvvel a pályakezdő fiataloknak – mostanáig.
Gundel Takács Gábor, MTV

Az újságírót ismerhetik az emberek, de ő sohasem gondolhatja, hogy ismeri az embereket. Kérdeznie kell. Míg él. Aki be meri vallani, hogy nem tud mindent, jóban lesz ezzel a könyvvel.
Nagy N. Péter, Népszabadság

Változás nélkül lehetetlen a haladás, és aki képtelen módosítani a véleményét, semmin sem tud változtatni – vallotta Bernard Shaw. Harle Tamás könyvével a változásra szavazott.
Kő András, Magyar Nemzet

http://borsonline.hu/20121002_londonban_lehet_vilagsiker_harle_konyve

Könyvbírálatok:
http://www.prherald.hu/tag/az-ujsagiras-mestersege-es-muveszete/
http://archive.today/tKSrw
http://olvassbele.com/2012/08/27/nem-muveszetrol-csak-mestersegrol-harle-tamas-az-ujsagiras-mestersege-es-muveszete/

Rendelés

A könyvet megrendelheti az alábbi adatlap kitöltésével és elküldésével vagy ha megrendelési szándékát megírja a kiadó mail-címére: kekeuropa@gmail.com