Műsorkészítés, tartalomgyártás

Szerkesztőségünk és profi televíziós szakembereink vállalják stúdióbeszélgetések, riport- és imázsfilmek, televíziós produkciók létrehozását az ötlettől a megvalósításig. Akár ismert emberek, közéleti személyiségek, bevonásával készítjük el filmjét, stúdióban, beszélgetés formájában vagy helyszíni riportként, az ön elképzelésének megfelelően, melyet akár saját csatornáin is bemutathat (weboldal, YouTube).
A műsorok, filmek teljeskörű lebonyolítását vállaljuk: előkészítés, gyártásszervezés, forgatás, utómunka.

Cégünk az elmúlt 30 évben számos televíziós műsor létrehozásában vett részt. A kilencvenes évektől készítünk műsorokat különféle műfajokban a beszélgetős talkshowktól kezdve a kulturális-szórakoztató műsorokon át a céges image-filmekig.
A kétezres évek elején a Magyar Televízióban nagy sikerrel futott az Egy nap – Egy szó című 3-4 perces kulturális rövidfilm-sorozat (67 rész), mely 2003-ban a Magyar Televízió Nívódíjának elnöki elismerésében részesült.
Szintén ebben az időszakban ment a Magyar Televizó esti fő műsoridejében nagy sikerrel az általunk készített Gyertyafényben című beszélgetőműsor, melynek vendégei a kor ismert arcai, „celebjei” voltak.

Egy nap – Egy szó sorozat, PATAKI ÁGNES (Magyar Televízió 2003.)

Egy nap – Egy szó sorozat, MOLNÁR DÁNIEL (Magyar Televízió 2002.)

Egy nap – Egy szó sorozat, LÁZÁR VILMOS (Magyar Televízió 2003.)

Gyertyafényben sorozat, ANTAL IMRE (Magyar Televízió 1996.)

Gyertyafényben sorozat, CICCIOLINA (Magyar Televízió 1996.)